εταιρικο προφιλ

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1959 από τον Κώστα Μπούκη, ο οποίος διέθετε εξαιρετική τεχνική γνώση και εμπειρία για την εποχή, που τον οδήγησε γρήγορα στην καθιέρωση.

Με στόχο την διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη κατόρθωσε να εδραιωθεί στην αγορά τότε, κερδίζοντας πολλούς πελάτες και συνεργάτες, φτιάχνοντας ένα εξαιρετικό όνομα και ανοίγοντας τον δρόμο για την επιτυχία της επόμενης γενιιάς του.

Πράγματι τα παιδιά του Θανάσης και Γιώργος Μπούκης από το 1992 που ανέλαβαν την διοίκηση της επιχείρησης μετά τις σπουδές τους, ακολουθώντας τις οδηγίες και τα βήματα του πατέρα τους, επένδυσαν σε σύγχρονη τεχνολογία CNC μηχανημάτων και με διαρκή επιμονή και γνώση καθιερώθηκαν πλέον στην αγορά στην εποχή της σύγχρονης τεχνολογίας.

Έτσι σήμερα με μηχανουργικές εργασίες που αναλαμβάνουν από τις πιο απλές έως τις πιό εξαιρετικά πολύπλοκες (photo gallery) διαθέτοντας πλέον μία τεράστια τεχνολογική εμπειρία και με την βοήθεια των πιο σύγχρονων CNC μηχανημάτων που διαθέτουν, ανοίγονται στην ανάληξη  μηχανουργικών εργολαβιών στην Ευρώπη.

 

1959

Ιδρυση της εταιρειας απο τον κωστα μπουκη

 

1992

τα παιδια του Θανασης και Γιωργος Μπουκης ανελαβαν την διοικηση της επιχειρησης